Gesneuveld Homepage

Lid worden

 


Aanmelden
Wil je lid worden van Gesneuveld? Dat kan alleen als je ooit lid bent geweest van de Skeuvel, en nu niet meer in Enschede studeert (je hoeft niet perse je studie te hebben afgemaakt). Binnenkort vind je hier een formulier dat je in kunt vullen. Maar tot die tijd kun je het beste gewoon ff je gegevens mailen naar secretaris@gesneuveld.nl. Vermeld in ieder geval: je naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, favoriete emailadres, vaste en mobiele nummer, studie die je hebt gedaan en de jaartallen dat je lid bent geweest van de Skeuvel.

Betalen
Om lid te kunnen zijn van Gesneuveld, vragen we je het bedrag van zeven euro per jaar te betalen. Dit gebruiken we om de Gesmolten van te maken, om soms mensen een cadeautje/bloemetje te sturen, de website te hosten etc.

Als je je hebt aangemeld, wil je dan de zeven euro overmaken naar rekening 48.52.50.144 ter name van J. Pappers Gesneuveld te Arnhem? Je kunt ook voor meerdere jaren tegelijk betalen. Maak dan gewoon het aantal jaren maal zeven euro over et voila.

Als je in het buitenland woont, gebruik dan het IBAN-nummer: NL 16 ABN A 048 525 0144.

Wijzigingen doorgeven
Ben je verhuisd? Of is je mobiele nummer of je e-mail veranderd? Geef je wijzigingen dan even door aan de secretaris op secretaris@gesneuveld.nl.

 

 

Gesneuveld: | info@gesneuveld.nl | ©Gesneuveld